Szállás árak Cserhát Vendégház

Cserhát Vendégház

Címlap » Felsőtold » Felsőtoldi szállások » Cserhát Vendégház » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Hegyvidéken
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kert (bográcsozóhely és grillezési, nyársalási lehetőség), Étterem
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV (részben)

Cserhát Vendégház

Gyönyörű erdei környezetben helyezkedik el, parkosított udvarban. Az épületben 5 szoba található, mely kb. 20 fő elhelyezésére alkalmas. Az udvaron, bográcsozóhely és grillezési, nyársalási lehetőség van, lócákkal és asztalokkal. Kellemes falusi hangulat. A házzal szemben nagy focipálya helyezkedik el, mely alkalmas focitáborok lebonyolítására is.

Vendégházaink Hollókőn illetve onnan 4 km-re Felsőtoldon találhatóak. A hatalmas kempingezésre is alkalmas területet gyönyörű erdő övezi. A terület adottságait figyelembe véve iskolai táborok lebonyolítását is lehetővé teszi. Aki ódzkodik a sátorozástól, részben új építésű, kényelmesen felszerelt szobáinkat is igénybe veheti. Csoportok elhelyezését 70 főig biztosítani tudjuk. Vendégeink kényelmét helyben a Cserhát Presszó és a hollókői Vár Étterem biztosítja, hideg üdítővel, hűtött sörökkel. Étkezését a Vár Étterem és a Bableves csárda akár házhoz szállítással is vállalja, szálló vendégeink a teljes étlap választékból 10 % kedvezményt kapnak.

Cserhát Vendégház

Gyönyörű erdei környezetben helyezkedik el, parkosított udvarban. Az épületben 5 szoba található, mely kb. 20 fő elhelyezésére alkalmas. Az udvaron, bográcsozóhely és grillezési, nyársalási lehetőség van, lócákkal és asztalokkal. Kellemes falusi hangulat.A házzal szemben nagy focipálya helyezkedik el, mely alkalmas focitáborok lebonyolítására is.

A1. Apartman
Szoba 4 férőhellyel, jól felszerelt konyha - étezővel. Felújított parasztház, cserépkályhás fűtéssel, digi Tv-vel, szekrényekkel.

A2. Szoba- felújított parasztház
Szoba 4 férőhellyel, tusolóval, Wc-vel. Kandallós fűtés, szekrények, digi-TV. Az A1.apartman és A2. szoba egybenyitható.

A3. Kis apartman - új építésű
Szoba 4-5 férőhellyel,felszerelt konyhasarokkal, étkező asztallal,székekkel, tusolóval, Wc-vel. Kandallós fűtés, szekrények.

A4. Kis apartman - új építésű
Szoba 4-5 férőhellyel, felszerelt, konyhai eszközökkel ellátott konyhasarokkal, tusolóval, Wc-vel. Kandallós fűtés, szekrények.

A5. Szoba - új építésű
Szoba 2-3 fő részére. Az A4. kis apartman és az A5. szoba egybenyitható.

Szállóvendégeink éttermeinkben 10 % kedvezményben részesülnek az étlap árából, de az étteremből ki is szállítunk vendégházainkba valamint menüs étkezés is megoldható csoportjaink számára.

Igény esetén reggelis, félpanziós és teljes panziós ellátás is megoldható, helyszínen.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek    

2 éves korig : 100%
3-14 éves korig : 50%
15-18 éves korig: 25%

Mindenkire    Szállóvendégeink éttermeinkben 20 % kedvezménnyel étkezhetnek, kiszállítás esetén is!
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Falusi turizmus, Hegyvidék
  • TELEPÜLÉS
    Felsőtold
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Vendégház
  • CÍM
    3067 Felsőtold, Széchenyi út 11.
Kapcsolódó Tartalom
Felsőtoldi és környéki programok
További találatok: | | | | |
További találatok: |
Település ismertető
  • Felsőtold

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...