Szállás árak Castellum Hotel Hollókő****

Castellum Hotel Hollókő****

Címlap » Hollókő » Hollókői szállások » Castellum Hotel Hollókő**** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Észak-Magyarország
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Nem őrzött parkoló, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Gyermekfelügyelet, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Mosatási lehetőség (vasalás / vegytisztítás varrás)
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, Légkondicionálás, TV, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szauna, Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Meleg vizű fedett medence, Bowling

Castellum Hotel Hollókő****

A Castellum Hotel Hollókő**** exkluzív kényelemmel, 68 modern szobájával, 420 nm-es wellness központjával, 160 főt befogadó ínyenc és hagyományőrző éttermével, valamint további tucatnyi szolgáltatással várja Önt is Hollókőn! Itt olyan pihenés vár Önre, ahol a hagyomány és a tökéletes kényelem összeér, és kedves emlékeivel sokáig benne maradhat az Ön szívében is!

A Castellum Hotel Hollókő**** nem „csupán” egy wellness szálloda. Aki nálunk megszáll, az a szálloda modern, kényeztető szolgáltatásai mellett, a környék mesés panorámájában gyönyörködve, majd az Ófaluban sétálva, egyidejűleg átélheti a varázslatos, világörökségi falu védett, palóc stílusú házainak időtálló harmóniáját:
• a természettel (Hollókői Tájvédelmi Körzet, Cserhát Natúrpark)
• a falu központi jelképének számító, fatornyos, zsindelytetős, kis katolikus templommal,
• a XIII. század óta a falu fölé magasodó, és a vidék nyugalmát büszkén vigyázó várral (és legendájával)
• és nem utolsósorban a falu fiatalabb és kevésbé fiatal lakóinak állhatatos hagyománytiszteletével, népművészeti értékeivel és életszeretetével

Ezek így, együtt adják Magyarország egyetlen, UNESCO Világörökségi listás falujának utánozhatatlan hangulatát. Az élményt, ami minden Hollókőre érkező látogatót megérint.

Hogy miért?

Azon túl, hogy Hollókő a kulturális világörökség része, valójában itt egy helyen megtalálható az épített, a természeti, a szellemi és a kulturális örökség is egyaránt. Történelméből és múltjából adódóan nemzeti örökségünk része, egyben a Kárpát-medencei örökség része is. Egyedülálló és megismételhetetlen.

Szolgáltatásaink
24 órás recepció
Légkondícionálás
Sporteszközök kölcsönzése (kerékpár, elektromos bicikli, nordic walking)
Parkoló
Minibár
Kerékpárjavítás
Transzfer szolgáltatás
Telefon
Játszószoba animátorral
Csomaghordás és csomagmegőrzés
Ingyenes wifi
Gyermekmegőrzés
Szobaszervíz
Laptop-kölcsönzés
Gyerekjátékok
Fürdőköpeny, papucs kérésre
Internet-sarok
Programszervezés
Szobai széf
Bowling
Kirándulások
Okos televízió
Fittness terem
Idegenvezetés
Élmény és gyerekmedence, Szaunák
Masszázs, szépségápolás
Mosás / vasalás / vegytisztítás
varrás

A Castellum Hotel Hollókő**** szép, tágas, modern szobáiban tökéletes kényelmet és varázslatos hangulatot talál
68 szobánk mindegyike egyszerre exkluzív és otthonos. Színeikben a természetességet idézik, felszereltségükben pedig a maximális kényelmet. Minden szoba tágas, és kényelmes.

Standard szoba
Standard kétágyas szobáink (24 m²) ingyenes WIFI-vel, okos TV-vel, egyénileg szabályozható légkondicionálással, minibárral és szobai széffel rendelkeznek. Fürdőszobáinkban zuhanykabin, hajszárító és pipere bekészítés várja vendégeinket. Szobáink a Hotelstars 4* minősítési követelményeinek teljes egészében megfelelnek.

Superior szoba
Superior minősítésű szobából 12 darab van szállodánkban (min. 33 m² alapterülettel), és nagy részük varázslatos panorámával rendelkezik. Ideális választás a családi pihenéshez. Ezekben a szobáinkban többnyire kihúzható kanapékat is elhelyeztünk. Superior szobáinkban a standard szobák felszereltsége mellett (ingyenes WIFI, okos TV, egyénileg szabályozható klíma, szobai széf, minibár), vízforralóval, és fürdőköntössel is várjuk vendégeinket. Fürdőszobáinkban zuhanykabin, hajszárító és pipere bekészítés áll vendégeink rendelkezésére. Minden szobánk teljes egészében megfelel a Hotelstars hotelminősítő rendszer 4* kategória követelményeinek.

Lakosztály
Lakosztályaink mindegyike panorámás, a szálloda előtti völgyben fekvő falura néző páratlan kilátással. Legmagasabb színvonalat nyújtó lakóegységeink a superior szobák felszereltségén túl (ingyenes WIFI, okos TV, egyénileg szabályozható klíma, szobai széf és minibár), szobai papucs bekészítéssel, kávé- és teafőzővel is rendelkeznek, 60 – 80 m² közötti szobamérettel. Romantikus lakosztályaink (2 db) látványkandallóval, családi lakosztályaink (2 db) jakuzzival felszereltek, így egyszerre nyújtják a hagyományteremtő meghittséget, és a romantikus, modern kikapcsolódást. A lakosztályok exkluzív berendezése fenséges pihenést ígér.

Antiallergén szoba
További különleges szobánk az antiallergén szoba, amelynek belső építészeti kialakításakor figyelembe vettük a leggyakoribb allergének kihagyását, és ezeket egészséges alternatívákkal helyettesítettük.
Szobáink alapfelszereltsége:
LCD intelligens-TV
telefon, wifi, minibár, széf
egyedileg szabályozható klíma
fürdőszoba hajszárítóval

Akadálymentesített szoba
Gondoltunk azokra is, akiknek a mozgás nehézségekbe ütközik. Nekik is kialakítottunk egy olyan szobát, amely könnyen megközelíthető, a fürdő- és mosdókialakításuk pedig a mozgáskorlátozottak kényelmét szolgálja.
Szobáink alapfelszereltsége:
LCD intelligens-TV,
telefon, wifi, minibár, széf
egyedileg szabályozható klíma,
fürdőszoba hajszárítóval
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Gyermekbarát, Falusi turizmus, Hegyvidék
  • TELEPÜLÉS
    Hollókő
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    3176 Hollókő, Sport út 14.
Kapcsolódó Tartalom
További találatok: |
További találatok: | | | | |
További találatok: | 2 | | | |
Település ismertető
  • Hollókő

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...